„Bitcoin Profit“ - SUKČIAVIMAS IR NETIKROS NUOMONĖS!
Saugokitės „Bitcoin“ pelno! Tai svetainė, žadanti milžiniškus uždarbius, o iš tikrųjų įnešus lėšų (mažiausiai 250 USD !!) sunku susigrąžinti pinigus (kartais tai neįmanoma). Jis populiarus „SCAM“ tinkle, kuris reklamuojamas „Facebook“ (tikriausiai žinote tokius skelbimus kaip „Robertas Lewandowskis uždirbo XXXXXX PLN„ Bitcoin “!!“) ir „Google“. Visos svetainės, reklamuojančios šį sukčiavimą, turi melagingus atsiliepimus !! Kodėl jis toks populiarus šiais laikais? Nes jį reklamuojantys žmonės gauna net 1000 PLN už apgaulingą vartotoją !! Nedėkite ten jokių lėšų, netikėkite skelbimais ir super nuomonėmis apie šią svetainę. Sukčiavimas !!

114
„Bitcoin Profit“ yra viena iš daugelio svetainių, veikiančių panašiais principais. Jie tai reklamuoja visur - „Facebook“, „Instagram“ ar „Google“. Žmonės, netikėkite stebuklingais būdais už 5000 PLN per mėnesį, nes tokių nėra! Nėra pinigų priėmimo mašinos ar mašinos. Jei taip būtų, kodėl jie turėtų sukurti apgaulingą svetainę - juk jie patys galėtų uždirbti milijonus ir nereikėtų pritraukti žinduolių, kurie mokėtų pinigus ...
Bitcoin ir kitos valiutos yra sukčiai, nes;
- jie nieko nedengia, visa jų vertė yra spekuliacinis kapitalas
- jie naudojami pinigų plovimui ir aferų finansavimui
- naudos gaus ir pinigus gaus tik tie, kurie turi didelius portfelius, kiti smulkieji investuotojai nieko neliks, kaip įprasta
- kriptovaliutos kursas yra spekuliacinis, todėl sunkiau nuspėti nei valstybės valiutų ar net bendrovių kursai
- sukelia beprasmį skaičiavimo galios švaistymą „iškasant“ kriptovaliutas
maxx - Nesu girdėjęs daugiau nesąmonių. „Bitcoin“ pateikia visiškai naują požiūrį į finansų pasaulį. Didžiausias privalumas yra saugumas, jokio patikimo centrinio padalinio ir mažos kainos. Spekuliacinis kapitalas yra visur, tiesiog pažvelkite į vietinės bendrovės - CDP - akcijas, kurias taip pat išpučia spekuliantai. O argumentas apie pinigų plovimą ir sukčių finansavimą yra tiesus, nes pagal statistiką tam naudojamas JAV doleris, o kriptovaliutos yra atsakingos už gal 3 proc. „Bitcoin“ jau seniai turėjo mirti ir, stebėtinai, vis dar veikia, auga ir pritraukia dar daugiau vartotojų. Prašau nelyginti tikrų kriptovaliutų su sukčiavimu, pvz., „Bitcoin Profit“, nes tai ne vietoje 🙂
Sveiki, bet ar visi, kurie čia rašote, bent šiek tiek įsivaizduojate apie tai ir neapykantos žodžius, ar tikrai ??? Jei kas nors yra protingas ir žino, kad tai yra 1 DIDELIS ATSISAKYMAS, jie ten net nemokėtų zlotų. Tai paprasta, kad jie to niekada neatgaus, ir kad tik „VIRTUALINIAI SKAIČIAI“ ir viskas. "KOKONTAI". Tragedija, kaip gali būti toks naivus, kad tiki tokiu dalyku !!!!! SĖKMĖS !!!!!
SVEIKINAME. Aš tikriausiai esu vienas iš daugelio, pasidavusių gero indėlio kriptovaliutomis pagundai. Po kelių savaičių per kurjerį sumokėjau 500 eurų, tariamas patarėjas po kelių mėnesių rekomendavo man sumokėti dar 500 eurų buvo perklasifikuoti į RIPPLLE dėl akcijų vertės padidėjimo vėl patarėjas VIKTOR MROZ jis pasiūlė man dar vieną papildomą įmoką, manydamas, kad mano dalis auga, aš sumokėjau šią sumą. UŽ KIEKVIENĄ MOKĖJIMĄ gavau atviruką ne. Prisijunkite prie neveikiančios programos. Ankstesnis Nr. telefonas nebeaktyvus (ŠIO NUMERIO Nėra) Ilgesnį laiką, maždaug 500 mėnesius, man niekas neskambina
PASIEKIU SU SENU PASIŪLYMU, KAD JŪSŲ SAVO NORAS TURĖTUMĖTU IŠMOKĖTI PASLAUGAS.
BET MANO brangieji, NETURI SAVO FANTASIJAI IR ŽMONĖMS PELNO IŠ JOKIŲ INVESTICIJŲ:
DUOSIU TIK, KAD ŠI MAFIJA REGISTRUOTA NIKOZIJOJE (KIPRAS). Nėra žodžių pasakyti, kad, nepaisant savo amžiaus, sugebėjau manipuliuoti savo noru pasipelnyti iš investicijų
Įdomu, kaip šioje šalyje tiek daug išsilavinusių ir tariamai nušvitusių žmonių tiki gudruoliais, kurie nesąžiningai naudojasi noru greitai praturtėti, neteisėtai naudodamiesi garsių žmonių atvaizdais. Net mano 86 mama žino, kad nieko nėra nemokamai.Visada kažkas kažkam. Už naivumą ir paprastą kvailumą - figa su aguonomis.
Jau keletą mėnesių ponia Zofia Hoffman man skambina (taip ji prisistato) ir įkyriai bando iš manęs gauti 250 USD. Šiandien man vėl buvo malonu (ji skambino 5 kartus iš skirtingų numerių!).
Tai jau tampa nuobodu ir nėra labai įdomu!
NEGAUS MANO !!!
(po nemalonių „Sky-Line“ patirčių aš organiškai bjauriuosi tokio tipo suktybėmis).
ŽMONĖS - nieko nėra !! Taip buvo ir bus, o kas nėra apsaugotas nuo manipuliavimo, tas turėtų nemandagiai nutraukti tokį pokalbį.
Sveikinu visus ir linkiu geros sveikatos, sveiko proto ir ramių ateinančių Kalėdų.
Aš nežinau, kodėl žmonės yra tokie naivūs ar žmonės nesupranta, kad tu gali laimėti arba vagdamas, arba sunkiai dirbdamas, nes žmonės yra naivūs, kad aš pasakysiu taip negražu, kad patikėčiau, jog sėdėdamas namuose tu gali pralobti, kiek naivūs žmonės, kurie manė, kad taip prarado šeimos namus po to, kai jie tiesiog prarado viską, nes manė, kad jie bus milijonieriai, prisimink žmones, jei nori gyvenime ką nors pasiekti, arba vogti, arba sunkiai dirbti, gyvenime nieko nėra nemokamai, o tokios didžiulės kompanijos turi milijonus pelno ar loterijos bilietų, tai taip pat yra netikras, manote, kad piešinys nenustatytas, kai žinosite, kiek bilietų turėtumėte kirsti, kad būtumėte tikri, jog laimėsite su keliais milijonais zlotų, kokia yra tikimybė, kad aš laimėsiu nė vienas iš jūsų neturi pasirinkti iš 49 6 numerių, jūs žinote, kiek šio derinio yra tikimybė, kad laimėsiu, yra 13.983.816 13 XNUMX, tad kodėl turėčiau žaisti, kaip tikimybė, kad laimėsiu, yra nuo XNUMX iki XNUMX milijonų, todėl taip pat galiu eiti į ekspertas, kuris man parašė paraišką telefonu Nepaskelbsiu, kad reikia laimėti milijonus, o žmonės nesupranta, kad programuotojas programavo programą, norėdama paskatinti jus pradžioje duoti nedidelį pelną, o kai įsitrauksite, pradėsite žaisti maksimaliai ir prarasite viską panašų, arba loterijos ar kitų sukčių kasos sukuria programas, pvz., telefonui, ir uždirba nemažą sumą iš žmonių naivumo
Aš nesuprantu jūsų, žmonės, jei atsiprašysite, kad esate idiotas, kad žinotumėte, jog nemokamai tapsite milijonieriumi, jei kas nors neturi smegenų, tai yra pasekmės ir 2, jei kas nors jums paskambins, turite pasakyti taip pat kaip aš, pone, vienas daugiau telefono skambučio, aš einu į policiją ir iškeliu priekabiavimo ir bandymo nusikalsti bylą, nes jei kas nors bando išvilioti pinigus, tai yra policijos reikalas ir, kaip aš sakiau, jie neskambino daugiau
Jei neužsidirbsi pats, nieko negausi. Tai sukčiai. Kai ant savo pašto gaunu jų finansinę piramidę, aš juos dedu kaip šlamštą ir šūdą. Ir man gaila naivuolių.
Skaitydamas šiuos komentarus, padariau išvadą, kad ir taip, tokio tipo verslas yra velniškai pelningas, bet, kita vertus, sukčiautojui :)
Ar kripto bankas yra tas pats?
@ Sarah Taip, tai tas pats šūdas.
Tai yra vienas didelis sukčiavimas. Jie skambina penkis kartus per dieną skirtingais numeriais. Jau pranešiau policijai.
Ar „margelite“ svetainė yra ta pati suktybė?