Binvestavimas - ar kas nors susidūrė su šia grupe?
7
Prašau susisiekti su manimi dėl investavimo, nes aš taip pat turiu sąskaitą, bet aš nežinau, ar tai nėra sukčiavimas, galite paprašyti nuomonės apie šią įmonę
Aš deponavau 250 USD ir negaliu atsiimti. Aš nesudariau jokių operacijų, nes nepasitikiu. Žmonės su rytietišku akcentu man skambina arba nori kalbėti angliškai.
Žmonės! Jokiu būdu neturėtumėte ten deponuoti JOKIŲ pinigų!
Iš karto reikalaukite apmokėjimo (nors ir taip mažai šansų atgauti pinigus) ir platformoje neatlikite JOKIŲ operacijų (į nieką neinvestuokite, neklausykite „konsultantų“), nes jie turės vertimo bloką paaiškinti, kodėl neatims lėšų. Jei jie nenori mokėti jų policijai ar net interpolui,
Aš sutinku. Nieko nemokėk. Apgautas praneša. Jie yra vagys.
Vagys ir sukčiai. Aš apie tai pranešiau policijai ir Lenkijos finansų priežiūros tarnybai. Pranešti, kokie mes būsime, tuo geriau jie nenutrauks proceso taip greitai
Taip pat buvau apgautas, kad norėjau nusižudyti, turėjau sukūręs sąskaitą (ir tai šiek tiek domėjausi), o vaikinas iš manęs išviliojo iš viso 37 XNUMX, ir jis viską padarė nuotoliniu būdu per „anydesk“. Jei kas nors pranešė apie tokią sukčiai, aš prašau pagalbos, nes nežinau, ką su ja daryti.
el. paštas- [apsaugotas el. paštu]
Šiandien vėl buvau policijoje. Binvestavimas yra šimtaprocentinis suktybė, o jų sekti neįmanoma ir viskas