Ar verta investuoti į kriptovaliutas? Jūsų nuomonė?
Sveiki. Turiu investuoti apie 10 tūkst. PLN. Vienintelis dalykas, kuris ateina į galvą, yra kriptovaliutos. Problema ta, kad neturiu patirties šioje srityje, todėl ir pasirodžiau čia. Aš išmokau pagrindų internete, bet gal čia galiu rasti ką nors labiau patyrusį ir turintį mintį, kaip geriausiai panaudoti 10 tūkst. PLN? Man tai nėra maža suma, bet manau, kad pakanka investuoti.

3
Per pastarąsias 2 dienas Bitcoin vertė padidėjo beveik 2000 USD (daugiau nei 15%), todėl, mano nuomone, tikriausiai verta investuoti į kriptovaliutas 😀
Bet apskritai aš jums nepatariu vadovautis kitų nuomone. Pirmiausia rekomenduoju pasidomėti kriptovaliutomis, sužinoti, kaip jos veikia, ir skaityti kuo daugiau. Tik tada turėtumėte nuspręsti, ar verta.
Iš karto sakau, kad turėtumėte vengti visko, kas susiję su MLM, lygiais, paketais - produktais, puslapiais ar paslaugomis, kuriuos „YouTube“ reklamuoja Januszy Biznesu. Jei norite investuoti į kriptovaliutas, pirkite jas biržoje ar keitykloje - atsisakykite viso kito.
Atkreipkite dėmesį ir į projektus, kurie šlovina virš dangaus. Jei kas nors garantuoja tam tikrą pelną, tai sukčiavimas.
SCAM (ofšoras) - sukčiai:
„IQ Global Evolution Marketpluse Ltd“, jų adresas yra: „Trust Company Complex“, Ajeltake Road, Ajeltake sala, Majuro, Maršalo salų Respublika, MH 96960
Marek (Mark) Grajewski el. Paštas: [apsaugotas el. paštu]
„Wiktoria Dutkowska“ el. Paštas: wiktoria.d[apsaugotas el. paštu]
Lajma Wiśniewska el. Paštas: [apsaugotas el. paštu]
Adamas Rosas - drobininkas (mušėjas Lenkijoje)
Jie neturi jokios licencijos ir veikia Lenkijoje be Lenkijos finansų priežiūros institucijos leidimo.